Ingrediënten:
200 g
pure chocolade (beste die je kunt krijgen)
100 g boter
60 ml arachideolie
4 eieren
250 g bruine
basterdsuiker
400 ml
melk
125 g
zelfrijzend bakmeel
25 g
cacaopoeder
mespunt
zout
Eventueel:
Ongezouten Pecannoten of walnootstukjes.
Recept:
Oven voorverwarmen op 180 graden. Chocolade in een kom
boven een pan lichtjes kokend water smelten (au bain-marie). Ondertussen suiker
en eieren luchtig kloppen en dan de melk
toevoegen en goed roeren. Gezeefde bakmeel, cacao en zout toevoegen en opnieuw
goed kloppen.
Kom chocolade van het vuur en de boter en olie erdoor
roeren. Dan het bakmeelmengsel al kloppend toevoegen. Beslag in een beboterde
bakvorm storten. Eventueel pecan/walnoten toevoegen op dit moment. 45 minuten in
de oven. Goed laten afkoelen. Royaal afsnijden. Done.
Niccccce. Gebruik goede chocolade.
Hmn, deze zien er echt lekker uit! Ik zal het toch eens moeten uitproberen ^_^
BeantwoordenVerwijderenKommaarrr. Heb er nog genoeg, leukerd /:)
BeantwoordenVerwijderen